تعرفه خدمات مهندسی کارگاه‌های آموزشی مصوبات هیات مدیره آموزش نرم افزار جامع
اینستاگرام
آپارات
سامانه شمیم
20009584
۲۹ دی ۱۳۹۳ ۱۵:۴۱
کد خبر: ۲۶۵۴
رئیس نظام مهندسی ساختمان مازندران اظهار داشت :85درصد مغایرت در نقشه های تایید شده و اجرایی وجود دارد و با توجه به صرف سالانه 400میلیون تومان هزینه جهت کنترل نقشه های ساخت ، با کمک مراجع صدور پروانه باید به نتایج قابل قبولی در این بخش برسیم.
رئیس نظام مهندسی ساختمان مازندران اظهار داشت:
85 درصد مغایرت در نقشه های تایید شده و اجرایی ساخت و ساز
رئیس نظام مهندسی ساختمان مازندران اظهار داشت :85درصد مغایرت در نقشه های تایید شده و اجرایی وجود دارد و با توجه به صرف سالانه 400میلیون تومان هزینه جهت کنترل نقشه های ساخت ، با کمک مراجع صدور پروانه باید به نتایج قابل قبولی در این بخش برسیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان مهندس نائیج پور در یکصد و پنجمین جلسه هیأت مدیره سازمان که با حضور مهندس حیدر نوروزی مدیرکل راه و شهرسازی مازندران برگزار شد با اشاره به مغایرت موجود بین نقشه های مصوب و نقشه های اجرایی ساخت اظهار داشت: 85درصد مغایرت در نقشه های تایید شده و اجرایی وجود دارد و به همین منظور وزارت راه و شهرسازی در ویرایش مبحث دوم صدور پروانه شهرسازی و پروانه ساخت را برای ساخت و سازها اجباری خواهد کرد که با اجرایی شدن این موضوع نقشه ها واقعی شده و نقشه های تکنیکال برای ساخت صادر خواهد شد.

وی افزود: سالانه 400میلیون تومان در بخش کنترل نقشه هزینه می شود که باید با کمک و همکاری مراجع صدور پروانه به نتایج قابل قبولی در این بخش برسیم.

رئیس نظام مهندسی ساختمان با اشاره به اهمیت کنترل نظارت در "تحقق اصولی سازی و کیفی سازی" ساختمان ها گفت : با توجه به اهمیت این موضوع گروه های کنترل نواحی از 6 ناحیه به 9 ناحیه افزایش داده شد و بازدیدهای منظمی از پروژه ها انجام شد به طوری که در سه ماهه تابستان امسال 2526 بازدید از پروژه ها صورت گرفت و به طور میانگین حداقل یکبار از پروژه ها بازدید بعمل آمد.

مهندس نائیج پور بیان داشت: یک درصد ساخت و سازهای استان در شهرها ، پنج درصد در روستا و 94 درصد نه در شهر و نه در روستا هستند و در اختیار سازمان همیاری شهرداری هاست و اغلب پروژه های بین شهر و روستا بدون عبور از نظام مهندسی پروانه ساخت دریافت می کنند.

 با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در حوزه معماری و شهرسازی بیان داشت: تحقیقاتی در خصوص آسیب شناسی ساخت و ساز در مازندران صورت گرفت که نتایج و پژوهش این تحقیقات در شورای عالی معماری و شهرسازی راه یافت و در جلسه ای که با حضور وزیر راه و شهرسازی برگزار شد در خصوص طرح پژوهشی توضیحات جامعی ارائه و مقرر شد طرح جامعی برای استان های شمالی برنامه ریزی شود.

وی افزود: در مازندران 1800 دهیار وجود دارد و نظام مهندسی ساختمان در راستای ساماندهی ساخت و سازها آموزش دهیاران را در دستور کار خود قرار دارد و آموزش های لازم ارئه شد و تعامل خوبی بین این سازمان و دهیاران ایجاد شد.

وی با اشاره به تدوین نظام نامه فنی و روستایی توسط هیأت مدیره سازمان اظهار داشت: در بخش فنی و روستایی در برخی شهرستان ها همکاری لازم وجود ندارد و مشاهده می شود که کاردان هایی که صلاحیت لازم را ندارند، کار طراحی انجام می دهند.

مهندس نائیج پور افزود: در شهرستان تنکابن همکاری خوبی صورت گرفته و جلسات منظمی با حضور مسئول راه و شهرسازی ،بنیاد مسکن و نظام مهندسی به صورت ماهانه برگزار می شود که با حمایت اداره کل راه و شهرسازی می توان همکاری های فی مابین را به سایر شهرهای استان تعمیم داد.

وی با اشاره به فعالیت های سازمان در حوزه های اجتماعی گفت : در راستای رسالت اجتماعی سازمان ، فرخوان مشارکت داوطلبی همزمان با روز مهندس سال گذشته آغاز شد و با توجه به اعلام آمادگی اعضا برای حضور و فعالیت در حوزه های اعلام شده ،در روز مهندس سال جاری ساماندهی مناسبی در این بخش خواهیم داشت.

مهندس نائیج پور افزود :با توجه به وقوع بحران برف منطقه عرب استان در سال گذشته هزینه برگزاری جشن روز مهندس سال گذشته نیز جهت ساخت سه پایگاه امداد و نجات در شهرستان های  عباس آباد ، تنکابن و رامسر اختصاص داده شد.

مهندس نائیج پور با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه ساماندهی کارگران ماهر گفت :در این بخش نظام مهندسی ساختمان پنج تفاهم نامه منعقد کرد که 62هزار کارگر ماهر در مازندران ساماندهی و  اقدام های صورت گرفته در این بخش در بسیاری از استان ها جاری شد.

رئیس نظام مهندسی ساختمان مازندران با اشاره به اقداما های سازمان در حوزه رفاهی اظهار داشت: تفاهم نامه ای با سرپرستی بانک ملت منعقد شد که طی آن تا کنون 80میلیارد تومان وام برای مهندسان واگذار شد.

وی افزود: تمامی اعضای سازمان به همراه خانواده خود تحت پوشش بیمه تکمیلی هستند و با عقد تفاهم نامه با بیمارستان های سطح استان مهندسان تا سقف 10 میلیون تومان هیچ هزینه بابت درمان پرداخت نمی کنند.

وی اظهار داشت: سازمان نظام مهندسی دارای بیش از 27 هزار مهندس در رشته های هفتگانه ساختمان است که از این تعداد حدود 9700 نفر دارای پروانه اشتغال مهندسی هستند.

مهندس نائیج پور با اشاره به وجود 21 دفتر نمایندگی در شهرهای استان اظهار داشت : تقریبا در تمامی شهرستان های استان دفاتر نمایندگی نظام ممهندسی خریداری شده و دفاتر ملکی هستند .

وی افزود : در استان مازندران علاوه بر دفتر نمایندگی ، کانون مهندسین هم وجود دارد که امور رفاهی و ورزشی مهندسان را پیگیری می کنند و همراه سازمان نظام مهندسی هستند.

حضور نظام مهندسی در کارگروه های زیربنایی و ماده5

مهندس نوروزی نیز در ادامه این جلسه با اشاره به عملکرد کمیسیون ماده 100 اظهار داشت : نفع مالک ، ضعف نظارت و بازدارنده نبودن قوانین و مقررات عوامل اصلی در بروز تخلفات ساختمانی هستند و رای کمیسیون ماده 100 باید تخریب باشد ولی جریمه های که بابت تخلف پرداخت می شود ارزان تر از ارزش واقعی ملک است.

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران با بیان اینکه کارگروه زیربنایی و کارگروه ماده5 دو کارگروه بسیارمهم و تصمیم گیر هستند گفت : کلیه کاربری هایی که در سطح استان صورت می گیرد در کارگروه زیربنایی استان تصمیم گیری می شود که  دبیرخانه این کارگروه در اداره کل راه و شهرسازی است .

وی افزود: باتوجه به فعالیت هایی که در کارگروه زیربنایی و کارگروه ماده 5 صورت می گیرد و همچنین نظر به وجود تخصص های مختلف در نظام مهندسی باید این سازمان حضور جدی تری در این کارگروه ها داشته باشد .

یکصد و پنجمین جلسه هیأت مدیره سازمان که با حضور مهندس حیدر نوروزی مدیرکل راه و شهرسازی مازندران روز شنبه 27دی ماه در محل نظام مهندسی ساختمان مازندارن برگزار شد.

ارسال نظرات
نظر شما:
غیرقابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۰
انتشاریافته:
نام:
ایمیل: