تعرفه خدمات مهندسی کارگاه‌های آموزشی مصوبات هیات مدیره آموزش نرم افزار جامع
اینستاگرام
آپارات
سامانه شمیم
20009584
۱۱ مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۱۳
کد خبر: ۴۰۷۲
رئیس نطام مهندسی ساختمان مازندران :
قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان نیازمند بازنگری است /عدم تطبیق آمار تعداد مهندسان با رشد ساخت و ساز

رئیس نظام مهندسی ساختمان مازندران با اشاره به رشد تعداد اعضای نظام مهندسی ساختمان بر ضرورت بازنگری بر قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان تاکید کرد.

 به گزارش روابط عمومی نظام مهندسی ساختمان مازندران مهران فرصت در سومین همایش استانی مهندسان عمران مازندران که روز چهارشنبه 11مرداد در بابلسر اظهار کرد: با توجه به گذشته 22 سال از زمان تشکیل سازمان نظام مهندسی ساختمان در کشور قوانین این سازمان با توجه به افزایش تعداد اعضا نیاز به بازنگری دارد.

وی تصریح کرد: هم اکنون پیش نویس ایین نامه کنترل ساختمان اماده شده است و در انتظار تصویب و ابلاغ میباشد که با توجه به دو دهه تجربه، روابط و وظایف کارفرما و مهندس تجدید نظر شده است که انشالا موجب ارتقاء کیفیت ساخت و ساز شود.

رئیس نظام مهندسی ساختمان مازندران با اعلام اینکه بیش از 12 هزار نفر از اعضای نظام مهندسی ساختمان مازندران مهندس عمران هستند که هشت هزار نفر پروانه فعالیت دارند، گفت: قوانینی که بر پایه  50 مهندس در استان نوشته شد نمی‌تواند برای 33 هزار مهندس فعال استان مازندران کارگشا باشد و زمینه تامین خواسته‌ها و نیازهای آنها را فراهم کند.

وی با بیان اینکه در 22 سال فعالیت این سازمان در استان حرکت‌های روبه جلوی خوبی در جامعه مهندسی ایجاد شد، افزود: مسئولیت پذیری و ارتقاء کیفیت ساخت و ساز در استان مازندران همراه با توسعه فعالیت‌های تخصصی در حوزه نظام مهندسی در حال ایجاد است.

فرصت با بیان اینکه مقایسه ساخت و ساز 15 سال گذشته و حال حاضر نشان از تحول اساسی در ساخت و ساز استان دارد، گفت: کیفیت ساخت و ساز افزایش پیدا کرد و همچنان باید مورد افزایش قرار گیرد.

وی با اعلام اینکه به میزان افزایش تعداد مهندسان شاهد رشد ساخت و ساز در استان نبودیم، بیان کرد: در حال حاضر تنها 20 درصد ظرفیت نظام مهندسی استان می‌توانند ساخت و ساز استان را پوشش دهند و و دغدغه ایجاد کار  علاوه بر نظارت مناسب بر ساخت و ساز برای سازمان وجود دارد.

رئیس نظام مهندسی ساختمان مازندران یادآور شد: مطالعات خاک در استان مازندران به دلیل نزدیک بودن جنگل و دریا باید مد نظر قرار گیرد و از اهمیت ویژه‌ای در استان برخودار است.

وی با اعلام اینکه در کمیسیون‌های مختلف استان باید نسبت به مطالعات ژئوتکنیک حساسیت ویژه‌ای را در نظر بگیریم، گفت: با توجه به شرایط موجود و جنس خاک منطقه  نیاز به دستورالعمل‌هایی دارد که منجر به احداث ساختمان‌های پایدارتر در استان  شود.

وی با اعلام اینکه نرم افزار گزارش نویسی در سازمان نظام مهندسی ساختمان آماده به کار شد، گفت: همکاران می‌توانند لحظه به لحظه وضعیت پروژه را با دیگر مهندسان به اشتراک گذاشته  و نقطه نظرات سایر همکاران در ارائه کار مناسبت‌تر بهره‌برداری کنند.

رئیس نظام مهندسی ساختمان مازندران با بیان اینکه مسائل آموزشی برای سازمان بسیار حائز اهمیت است، گفت: آموزش و کنترل نظارت دو وظیفه اصلی سازمان است و این موضوع در کمیته آموزش به صورت جدی در حال پیگیری است، تا به اهداف عالی قانونی در نظام مهندسی ساختمان دست پیدا کنیم.

16 هزار نفر از اعضای سازمان را مهندسان عمران تشکیل می دهند

حسین نعمتیان رئیس گروه تخصصی عمران نظام مهندسی ساختمان مازندران در ادامه این مراسم  اظهار کرد: نظام مهندسی ساختمان استان مازندران 33 هزار عضو دارد  و 16 هزار نفر از اعضای مهندس عمران هستند.

وی با اعلام اینکه 50 درصد اعضا داری پروانه اشتغال به کار هستند، افزود: منتظر دریافت نظرات و پیشنهادات مهندسان در این حوزه هستیم و تا زمینه رفع مشکلات مهندسان در حوزه کاری فراهم شود.

رئیس گروه تخصص عمران نظام مهندسی ساختمان مازندران با اعلام اینکه گروه تخصصی عمران بر اساس نظام نامه در آذر ماه سال95 انتخاب شدند، گفت: اعضای این گروه توسط همکاران ما انتخاب شدند و در حال حاضر به مدت هفت ماه در حال فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه برگزاری کارگاه‌های تخصصی مدیریت مد نظر سازمان است، افزود: به دنبال بررسی  و راهکار برای توسعه فعالیت مهندسی در حوزه ساختمان و رفع دغدغه‌های مهندسان در حوزه‌های مختلف هستیم.

در ادامه ابولفضل اسلامی عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ، سیدمحمود حسینی عضو هیأت علمی پژوهشگاه بین المللی زلزله ایران و غلامرضا عبداله زاده عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به ارائه سخنرانی علمی در خصوص محورهای همایش پرداختند.




ارسال نظرات
نظر شما:
غیرقابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۰
انتشاریافته:
نام:
ایمیل: