تعرفه خدمات مهندسی کارگاه‌های آموزشی مصوبات هیات مدیره آموزش نرم افزار جامع
اینستاگرام
آپارات
سامانه شمیم
20009584
۲۳ دی ۱۳۹۶ ۱۰:۲۴
کد خبر: ۴۲۵۰
نائب رئیس اول نظام مهندسی ساختمان مازندران:
اجرای سیستم هوشمند انتخاب ناظر و نرم افزار گزارش نویسی در جهت ارتقاء کیفی ساخت و ساز

نائب رئیس اول نظام مهندسی ساختمان مازندران با اشاره به رویکرد سازمان در اجرای کامل مقررات ملی ساختمان ، اذعان داشت: اجرای سیستم هوشمند انتخاب ناظر و نرم افزار گزارش نویسی در جهت ارتقاء کیفی ساخت و ساز است.

کامران حسن زاده ، با اشاره به زلزله خیز بودن کشور و وقوع زلزله تاسف بار کرمانشاه اظهار داشت: مقاوم سازی و کیفی سازی ساختمان ها یکی از راهکارهای اصلی در مقابله با بلایای طبیعی است. نظام مهندسی ساختمان با گذشت دو دهه از عمر خود، اقدامات موثری در این جهت به انجام رسانده که کاهش میزان خسارات جانی و مالی پس از زلزله رودبار موید این موضوع است.

وی افزود: نظام مهندسی ساختمان مازندران  که همواره در انجام رسالت اصلی خود که ارتقاء کیفیت ساخت و ساز است ، نگاه رو به جلویی داشته و راه اندازی و اجرای سیستم هوشمند انتخاب ناظر و نرم افزار گزارش نویسی در سال جاری از اقدامات سازمان در این راستا بوده است.

نائب رئیس اول سازمان با اشاره به حذف واسطه گری در فرایند ساخت گفت: یکی از دستاوردهای سیستم هوشمند انتخاب ناظر ، حذف واسطه گری از فرایند ساخت بوده و انتخاب ناظر بر اساس بالاترین ظرفیت و صلاحیت توسط سیستم ، یکی از موفقیت های هیآت مدیره دوره هفتم بوده است.

حسن زاده افزود: این سیستم که از تیرماه در کل استان اجرایی شد تا کنون   896   پروژه در شهرهای مختلف استان ارجاع شده است.

نایب رئیس اول نظام مهندسی ساختمان مازندران نیز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت ارائه به موقع گزارشات ناظران بیان داشت:یکی از موارد مطرح در کمیسیون ماده صد شهرداری ها ، عدم ارائه به موقع گزارشات توسط مهندسان بوده و این در حالی بود که در اغلب موارد گزارشات به موقع ارائه می شد لذا به منظور ثبت گزارشات به همراه مستندات و تاریخ ارائه به دفاتر نمایندگی سازمان و مراجع صدور پروانه ، نرم افزار گزارش نویسی اجرایی شد .

وی ادامه داد: نبود فرم های یکسان جهت ارائه گزارش در شهرهای مختلف و عدم دسترسی به فرم ها یکی دیگر از دلایل راه اندازی این سیستم بود و اکنون مهندس در هر زمان و مکان به صورت آنلاین و از طریق موبایل قادر به ارائه گزارش و مستندات مربوطه در نرم افزار است. این امکان وجود دارد که سایر مهندسان آن پروژه نیز گزارشات را مشاهده کنند.

حسن زاده با اشاره به نقش این نرم افزار در ارتقاء کیفیت ساخت و سازها گفت: گزارشات مهندسان از طریق نرم افزار به دفاترنمایندگی و مراجع صدور پروانه ارسال می شود . گروه های کنترل مضاعف دفاترنمایندگی به طور کامل پروژ ه ها را مانیتور و بازدید خواهند کرد.

وی با بیان اینکه ساختمان سرمایه ملی است افزود: با توجه به نقش مصالح ساختمانی استاندارد در کیفیت ساخت و ساز، دراین نرم افزار شناسه محصولات استاندارد به همراه گزارش و سایر مستندات، الصاق می شود .این نرم افزار برای اولین بار در کشور راه اندازی شد و هدف از آن اجرای مقررات ملی ساختمان بوده است.

 

ارسال نظرات
نظر شما:
غیرقابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۰
انتشاریافته:
نام:
ایمیل: