تعرفه خدمات مهندسی کارگاه‌های آموزشی مصوبات هیات مدیره آموزش نرم افزار جامع
اینستاگرام
آپارات
سامانه شمیم
20009584
۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۲۰:۳۴
کد خبر: ۴۳۸۸

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران در جلسه هیأت رئیسه با روسای دفاترنمایندگی:
ابلاغیه های اخیر وزیر راه و  شهرسازی با ایجاد محدودیت درآمدی، مشکلات جدی را برای سازمان ایجاد خواهد کرد

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران،مهندس علی نیا در جلسه هیأت رئیسه سازمان با روسای دفاترنمایندگی که روز دوشنبه سوم اردیبهشت ماه برگزار شد با بیان اینکه نقش دفاتر نمایندگی به مراتب مهم تر از نقش ستاد است اظهار داشت: دفاتر نمایندگی به واسطه ارتباط مستقیم با مهندسان و مراجعه کنندگان و تنسیق امور آنها ،خط مقدم سازمان هستند و این موضوع بیانگر مسئولیت مهم دفاتر در راستای تکریم ارباب رجوع می باشد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران با بیان اینکه کنترل و نظارت و آموزش دو وظیفه اصلی سازمان است بیان داشت: بر اساس گزارشات حاصله از بخش های کنترل و نظارت ، با تخلفاتی از جمله عدم حضور مهندسان در پروژه و یا عدم ارسال به موقع گزارش تخلفات ساختمانی مواجه هستیم که این موضوعات ، خسارات های جدی را برای سازمان به دنبال دارد.

وی ادامه داد: مهندسان متخلف باید از سوی دفاترنمایندگی شناسایی و دسته بندی شده و به سازمان معرفی شوند.

مهندس علی نیا با اشاره به ابلاغیه وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: با توجه به ابلاغیه های اخیر وزیر در خصوص حذف منابع درآمدی سازمان اظهار امیدواری کرد با تعامل و پیگیری، اصلاحات جدی صورت گیرد و دغدغه سازمان و پرسنل مرتفع شود.

وی با اشاره به وجود موافقت ها و مخالفت هایی در راه اندازی سیستم نظام ارجاع کار گفت: در این مدتی که این سیستم در سال جاری راه اندازی شد سازمان بسیاری از پروژه ها دچار خسارت شدند و موجب عدم ورود بیش از 30درصد پروژه ها به نظام مهندسی شد به همین جهت در صدد انجام بررسی های لازم به منظور حذف این روال هستیم.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران با اشاره به موضوعات و مسائل موجود در حوزه دفاتر نمایندگی بیان داشت: این ابلاغیه ها فرصتی در جهت آسیب شناسی سازمان است.مدیریت هزینه در بخش های مختلف سازمان در دستور کار قرار دارد و دفاتر نمایندگی باید در این بخش از هزینه های غیرضروری جلوگیری نمایند.

  در ادامه این مراسم دکتر مهری نایب رئیس اول سازمان ضمن تشکر از همکاری و همراهی روسای دفاتر نمایندگی در سال گذشته اظهار داشت: دفاترنمایندگی آینه تمام نمای سازمان در شهرستان ها بوده و باید با اهتمام و تلاش هیأت رئیسه دفاتر نمایندگی در شهرهای استان و تعامل و ارتباط سازنده با مراجع و سازمان های مرتبط و ارائه خدمات مهندسی کیفی از کیان سازمان حفاظت و حراست شود.

 

وی با تاکید بر ضرورت اجرای بخشنامه ها و دستورالعمل های ابلاغی از سوی سازمان اظهار داشت: تمامی فرانیدها باید بر اساس ضوابط و دستورالعمل های ابلاغی صورت گیرد و از موضوعات بر اساس ابلاغیه و مصوبات موجود حل و فصل شوند و از ارسال موارد اینگونه به سازمان جلوگیری شود.

 

مهندس نوراله زاده نایب رئیس دوم سازمان با اشاره به نقش دفاترنمایندگی در به حداقل رسیدن آسیب ها اظهار داشت: با توجه به شرایطی که سازمان با ان مواجه شده ،دفاترنمایندگی نقش بسزایی در برون رفت از مشکلات دارند و نباید اجازه دهیم که اختلافات مقامات بالادست در عرصه نظام مهندسی تسویه شود.

 

در ادامه دکتر رزقی دبیر سازمان اظهار داشت: این چالش و بحران کنونی سازمان فقط مربوط به کارکنان، هیأت مدیره و هیأت رئیسه سازمان و دفاتر نیست ، بلکه ابلاغیه های اخیر به 35هزار مهندس این سازمان آسیب خواهد رساند که باید در مسیر حل آن کمک کنیم.

 

مهندس سفیدگر خزانه دار سازمان نیز در ادامه با اشاره به نقش دفاترنمایندگی در ارتقاء کیفی و کمی خدمات مهندسی اظهار داشت: باید با تمام ابزارها و امکاناتی که در اختیار داریم با ایجاد ارتباطات و تعاملات سازنده با ادارت شهرستان بر دوام و قوام این ساختار بیفزاییم. روسا و هیأت رئیسه دفاتراز جایگاه ویژه ای که در شهرستان ها دارند در جهت بهبود شرایط بکوشند.

وی با تاکید بر ضرورت بهینه هزینه کردن اظهار داشت: باید ضوابط اجرایی تدوین و ساماندهی مناسبی در خصوص هزینه های سازمان داشته باشیم.

در ادامه این نشست هریک از حاضرین به تبیین مسائل و دغدغه ها و همچنین ارائه پیشنهادات مربوطه پرداختند.


 

ارسال نظرات
نظر شما:
غیرقابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۰
انتشاریافته:
نام:
ایمیل: