تعرفه خدمات مهندسی کارگاه‌های آموزشی مصوبات هیات مدیره آموزش نرم افزار جامع
اینستاگرام
آپارات
سامانه شمیم
20009584
۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴
کد خبر: ۲۱۴۳
رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی : برخی سازه‌های مسکن مهر ‌مشکل‌دار هستند/ کیفیت فدای سرعت ساخت شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمد شکرچی‌زاده در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه آیا این مرکز گزارشی از بابت مشکل‌دار بود واحدهای مسکونی مهر تهیه و ارائه کرده است، گفت: به طور موردی برخی از سازه‌‌های مسکن مهر دارای مشکلاتی همانند سایر ساختمان‌های دیگر دارد.

وی ادامه داد: به خاطر سرعت در اجرای کار و محدود کردن قیمت واحدهای مسکونی مهر دارای مشکلاتی از قبیل نظارت و ساختار (استراکچر) دارند.

به گفته وی، تاکنون پروژه‌ای به طور مشخص برای بررسی فنی مسکن مهر به مرکز تحقیقات راه و شهرسازی ارائه نشده است.

شکرچی‌زاده در خصوص گسترش رویه‌های بتن غلتکی در سایر کشورها گفت: امروزه بتن پرمصرف‌ترین مصالح ساختمانی است و با گسترش ساخت و ساز در دنیا شاهد افزایش مصرف سرانه بتن هستیم.

وی ادامه داد: رویه‌های بتن غلتکی یکی از انواع بتن‌هاست که مورد نظر کارفرمایان، مشاوران و کارفرمایان است بنابراین استفاده از بتن غلتکی در روسازی نسبتا جدید بوده که البته روش‌‌های اجرا و طراحی آن  در حال تکامل و گسترش است.

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ادامه داد: در دهه‌های گذشته پروژه‌های متعددی در دنیا به ویژه آمریکای شمالی با بتن غلتکی اجرا شده که عملکرد اکثر این پروژه‌ها تا امروز قابل قبول بوده است. همچنین رویه‌های بتن غلتکی توانسته محبوبیت خاصی بین کشورهای اروپایی و استرالیا پیدا کند.

شکرچی‌زاده ادامه داد: با توجه به افزایش قیمت قیر و در نتیجه قیمت آسفالت در سال‌های اخیر و با توجه به افزایش تولید سیمان در کشور رویه‌های بتنی جایگاه ویژه‌ای در ساخت راه‌ها و محوطه‌ها پیدا کرده است.

وی ادامه داد: کاربرد رویه بتن غلتکی دامنه وسیعی را شامل می‌شود که می‌توان به محوطه کارگاه‌های چوب و نگهداری الوارهای چوب، جاده‌های دسترسی معادن، محوطه‌ نگهداری کانتینرها، پارکینگ‌ها، خیابان‌های شهری و اتوبان‌های درجه 2 اشاره کرد.

شکرچی زاده گفت: با عنایت به اهمیت ویژه‌ رویه‌های بتنی در حوزه‌ توسعه راه‌های شهری و روستایی و حمل و نقل و نیز دانش بسیار کم موجود در جامعه مهندسی در خصوص طراحی و مسائل اجرایی این بتن انستیتو مصالح ساختمانی دانشگاه تهران با همکاری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و به منظور ارتقاء دانش فنی و اجرایی مهندسان و دست‌اندرکاران صنعت راه‌سازی کشور با رویه‌های بتن غلتکی و آشنایی آنها با دستاوردهای علمی و اجرایی در این حوزه اولین سمینار ملی رویه‌های بتن غلتکی 16 و 17 اردیبهشت‌ ماه جاری در محل پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه میزان تولید رویه‌های بتن غلتکی در کشور در حال حاضر چه میزان است، گفت: در حال حاضر تولید رویه‌های بتن غلتکی کمتر از یک درصد و تقریبا در حد صفر است،بنابراین هدف‌گذاری شده که برخی از شرکت‌ها به صورت موردی اقدام به تولید رویه‌های بتن غلتکی روی بیاورند.

وی تأکید کرد: طی هدف‌گذاری صورت گرفته پیش‌بینی شده در 4 سال آینده این به 10 درصد برسد.



ارسال نظرات
نظر شما:
غیرقابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۰
انتشاریافته:
نام:
ایمیل: