تعرفه خدمات مهندسی کارگاه‌های آموزشی مصوبات هیات مدیره آموزش نرم افزار جامع
اینستاگرام
آپارات
سامانه شمیم
20009584
نایب رئیس گروه تخصصی برق سازمان عنوان نمود:
ضرورت بومی سازی استانداردهای جهانی در ساخت و سازها

مهندس احمدرضا گران عضو هیأت مدیره و نایب رئیس گروه تخصصی برق سازمان در کارگاه آموزشی طراحی سیستم صاعقه گیر و مبانی کاربردی سیستم اتصال با اشاره به اینکه رشد جمعیت بلندمرتبه سازی امری گریزناپذیر و اجرای آن نیازمند رعایت اصول و نکات ایمنی در ساخت و ساز و نصب صاعقه گیر در ساخت و سازها می باشد بیان داشت:ارزش افزوده یکی از راهکارهایی است که وزارت راه و شهر سازی برای این معضل بلند مرتبه پیش بینی کرده است و که با این روش ارزش افزوده زمین در استان مازندران حفظ شود.

 وی به هدف برگزاری این کارگاه آموزشی اشاره نمود و گفت: این سمینار برای آشنا کردن شهرداری و مراکز صدور پروانه در مقابل حفاظت سازه ها می باشد که سازه را در مقابل اصابت صاعقه محافظت کنند.

 گران افزود:با توجه به اهمیت موضوع بکارگیری مقرراتهای بین المللی در کنار  مقررات ملی ساختمان در  ساختمانهای بلند مرتبه امری ضروری می باشد تا در مقابل برخورد صاعقه که خطرات جانی و مالی به دنبال دارد محافظت کنند.

 دبیر اجرایی کارگاه آموزشی با اشاره به نارسایی های موجود در استانداردهای ملی بیان داشت: باید با بومی سازی استانداردهای جهانی ،کمبودهای استاندارد ملی را مرتفع نمائیم.

گران با بیان اینکه محاسبه احتمال برخورد به صاعقه به ساختمان نسبتا پیچیده است،بیان داشت:نرم افزاری توسط شرکت های سازنده تجهیزات صاعقه گیر تهیه شده که مبنای آن بر اساس استانداردهای بین المللی می باشد .

 وی در پایان افزود:سازمان ملی مقررات ساختمان با همکاری نظام مهندسی جهت ارتقاء کیفی ساخت و سازها مقررات ملی جدیدی را به مباحث قبلی اضافه نموده، که طرح عنوان "مبحث22تعمیر و نگهداشت ساختمان" که در حوزه تاسیسات برقی و تاسیسات مکانیکی بوده و در زمان بهره برداری و پس از پایان کار ساختمان کاربرد دارد.

 در ادامه دکتر محسن نیاستی سخنران علمی اظهار داشت: سیستم های حفاظت با صاعقه و سیستم زمین یکی از فیلدهایی است که رایج بوده و در صنعت ساختمان استان حفاظت صاعقه خیلی کم کار شده و یا کار نشده است.

 عضو هیات علمی و استاد یار دانشکده برق وکامپیوتر با اشاره به اینکه همه کارهای مهندسی بر اساس استانداردهای خاص خودشان اجرا می شود،افزود:برق در صنایع مهمتر مانند نفت و صنایع نیروگاهی جزء یکی از سیستم هایی است که هر چه سیستم امنیت آن را از لحاظ تجهیزات،از لحاظ آتش سوزی بالاتر باشد این سیستم قدرت صاعقه بیشتر براش مطرح می شود.

 شایان ذکر است :در این کارگاه سه کلاس آموزشی شامل معرفی استانداردهای بین المللی مبانی تئوریک صاعقه، محاسبه ارزیابی احتمال برخورد صاعقه به سازه و تعیین سطوح حفاظتی ، تشریح سیستم حفاظت و محاسبه شعاع حفاظتی صاعقه برگزار شد.

 این کارگاه آموزشی با همکاری کانون مهندسین و دفتر نمایندگی نظام مهندسی قائم شهر برگزار گردید و  بیش از 140نفر در این کارگاه حضور داشتند.

ارسال نظرات
نظر شما:
غیرقابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۰
انتشاریافته:۱
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
Iran, Islamic Republic of
رشیدی
۲۳:۴۱ - ۲۷ دی ۱۳۹۲
با تشکر از مجریان برگزاری سمینار،،بسیار خوب ومفید بود ولی هزینه سمینار بالا می باشد،سازمان باید ای
این سمینارها رو رایگان برگزار کند،