تعرفه خدمات مهندسی کارگاه‌های آموزشی مصوبات هیات مدیره آموزش نرم افزار جامع
اینستاگرام
آپارات
سامانه شمیم
20009584
۱۰ دی ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶
کد خبر: ۲۶۰۸
نظام مهندسی ساختمان مازندران در راستای رسالت اجتماعی خود ساخت سه پایگاه امداد و نجات در شهرستان های عباس آباد ،تنکابن و رامسر را عهده دار شد.
در راستای رسالت اجتماعی نظام مهندسی مصوب شد؛
ساخت 3 پایگاه امداد و نجات در شهرستان های عباس آباد ،تنکابن و رامسر
نظام مهندسی ساختمان مازندران در راستای رسالت اجتماعی خود ساخت سه پایگاه امداد و نجات در شهرستان های عباس آباد ،تنکابن و رامسر را عهده دار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان ،در  13 بهمن ماه سال گذشته منطقه غرب مازندران در اثر بارش شدید برف دچار بحران سفید شد و خسارت هایی به این مناطق وارد کرد  به طوری که شرایط بحرانی در منطقه اعلام شد و مسئولان شهری خواستار کمک های امدادی و خدماتی مسئولان مرکز و شرق استان و استان های همجوار شدند.

نظام مهندسی ساختمان مازندران نیز در راستای رسالت اجتماعی خود هزینه مربوط به جشن روز مهندس سال گذشته را با توافق هیأت رئیسه دفاتر نمایندگی هر شهر به آسیب دیدگان بحران برف غرب استان اختصاص داد و  به منظور بررسی و نحوه مدیریت امداد در مناطق غرب استان کارگروهی در نظام مهندسی تشکیل شد و پیشنهاداتی در این رابطه به هیأت مدیره سازمان ارائه شد.

در نشست هیإت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران با فرمانداران شهرستان های عباس آباد ،تنکابن و رامسر و مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان که عصر روز دوشنبه هشتم دی ماه در محل دفترنمایندگی تنکابن برگزار شد پیشنهادات کارگروه بررسی شد و مقرر شد در سه شهرستان عباس آباد ،تنکابن و رامسر زمین جهت ساخت پایگاه امداد و نجات اهدا شود و سازمان نظام مهندسی ساخت این سه پایگاه را برعهده بگیرد.

مهندس تورج نائیج پور در این نشست با بیان اینکه سازمان جمعیت هلال احمر یک جمعیت جهانی است اظهار داشت : با تقویت این سازمان می توانیم به معیارهای جهانی نزدیک تر شویم و با تقویت مناطق مختلف استان در هنگام وقوع حوادث به صورت غیرمتمرکز از کمک های عموم استفاده کنیم.

وی افزود :سازمان نظام مهندسی ساختمان یک نهاد صنفی و مدنی است و دارای 27هزار مهندس عضو است که بالغ بر 17هزار نفر زیر 30سال هستند و توان کاری بالای دارند و به منظور بهره گیری از پتانسیل این افراد در راستای خدمت ملی ،تشویق جوانان جهت عضویت در جمعیت هلال احمر از برنامه های روز مهندس این سازمان است .

این مقام مسئول اظهار داشت : در راستای بکارگیری از ظرفیت علمی و فنی مهندسان در دستیابی به توسعه اجتماعی فراخوان داوطلبی در نظام مهندسی برگزار شد تا توانمندی های فردی مهندسان در حوزه های فرهنگی ،پژوهشی ،هنری و ورزشی دسته بندی شده و همچنین زمینه های مورد نظر جهت انجام فعالیت های مختلف اجتماعی در گروه های مختلف زیست محیطی ، فرهنگ سازی شهر و بنا ،حفاظت از میراث فرهنگی و مشارکت برای کمک به بیماران خاص  مشخص شود.

مهندس حمید توانا رئیس دفترنمایندگی تنکابن نیز در ادامه این نشست اظهار داشت :در راستای امداد رسانی به آسیب دیدگان بحران برف کارگروهی در نظام مهندسی تشکیل شد و به منظور تعیین چگونگی صرف هزینه جشن روز مهندس آن سال برنامه ریزی کنند.

وی افزود :جلساتی تشکیل شد و مقرر شد روسای دفاترنمایندگی سه شهر عباس آباد ،تنکابن و رامسر پیشنهادات خود را با هماهنگی سازمان جمعیت هلال احمر به هیأت مدیره سازمان ارائه کنند.  

ضرورت همکاری نظام مهندسی و جمعیت هلال احمر

مهدی ولی پور مدیرعامل سازمان هلال احمر استان نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه همکاری این سازمان با سازمان نظام مهندسی ساختمان در دو بخش قابل تعریف است اظهار داشت : نظارت عالی در ساخت و سازها و استحکام بنا ها که توسط نظام مهندسی در حال انجام است که بخشی از مسئولیت جمعیت هلال احمر را کاهش می دهد و همچنین همکاری های مربوط به خدمات اجتماعی و امدادرسانی در هنگام سوانح بخش دیگری از همکاری های فی مابین است که نمود آن در بحران منطقه غرب استان است .

وی با بیان اینکه هلال احمر پیشانی کار است و نظام مهندسی و دستگاه هاس دولتی و فرمانداران و استاندار پشتیبان ما بودند گفت :خوشبختانه در این حادثه هیچ تلفات جانی نداشتیم و این بحران بعد از سه روز با همکاری دستگاه ها و نهادها مدیریت شد و شرایط عادی در منطقه حاکم شد.

ولی پور با اشاره به موهبت های الهی و منابع طبیعی این استان اظهار داشت :علی رغم این موهبت ها پژوهش ها نشان می دهد که  با توجه به دو گسل فعال در این استان در بحث حوادث و زمین لزه های بالای 5.5 ریشتر مازندران خطرپذیرترین استان کشور است.

وی افزود : مازندران با مجموعه ای از حوادث کل کشور دست و پنجه نرم می کند و این لزوم آماده باش جمعیت هلال احمر و مدیریت بحران را بیش از پیش نشان می دهد لذا همکاری مردم و سازمان های برخواسته از مردم می تواند در مدیریت بحران ها تاثیر بسزایی داشته باشند .

مدیرعامل جمعیت هلال احمر اظهار داشت : در سه سال گذشته تعداد پایگاه های امدادی 11 پایگاه بود که اکنون به 33 پایگاه رسیده و بر اساس نیازسنجی صورت گرفته در 55 نقطه استان به پایگاه امداد و نجات نیاز داریم تا به نقطه مطلوب برسیم.

رعایت استانداردها در جهت مقابله با حوادث طبیعی

دکتر هاشمی فرماندار تنکابن نیز در ادامه این نشست ضمن قدردانی از اقدام نظام مهندسی در امدادرسانی به آسیب دیدگان برف تنکابن گفت : بحران برف سال گذشته و خشکسالی امسال که طی ماه های خرداد تا شهریور در استان رخ داد بی سابقه بوده و باید این نکته را در نظر بگیریم که حوادث طبیعی ، طبیعی اند و آماده نبودن  ما غیرطبیعی است.

وی با بیان اینکه در گذشته اجداد ما به صورت سنتی به ایمنی توجه داشتند و بیشتر در امان بودند گفت : باتوجه به دانش روز باید فکرهای جدیدتری داشته و با تجدید نظر کلی آمادگی خود را در مواجه با این حوادث افزایش دهیم.

فرهنگ اثرگذار نظام مهندسی مازندران در بحران برف

امیر حسینی جو فرماندار عباس آباد نیز در این نشست اظهار داشت: اقدام نظام مهندسی در آن شرایط یک فرهنگ اثرگذار در استان شد و با توجه به پتانسیل این سازمان و جمعیت بالای مهندسان باید این حرکت به صورت فرهنگ عمومی تبدیل شود.

وی با بیان اینکه در زمان بحران سرعت خدمات رسانی حائز اهمیت خواستار تقسیم کمک های نظام مهندسی در سه شهرستان عباس آباد ،تنکابن و رامسر شد تا افراد بیشتری از این کمک ها بهره مند شوند.

در ادامه این نشست سروری فرماندار شهرستان رامسر نیز ضمن قدردانی از اقدام انسان دوستانه نظام مهندسی در کمک به مناطق بحران زده برف غرب استان با اشاره به کاهش درآمد شهرداری های منطقه غرب استان در سال جاری اظهار داشت : میزان پروانه های صادره به حداقل ممکن رسیده و مرتفع شدن این مسئله نیاز به همدلی و همراهی همه نهادها بویژه نظام مهندسی دارد.

وی با بیان اینکه پروژه های مسکن مهر به مرحله پایان کار رسیده  اظهار داشت :تعاونی های مسکن مهر مبالغی به نظام مهندسی بدهکاری دارند و توان پرداخت این هزینه ها را ندارد.

فرماندار رامسر با بیان اینکه پروژه های مسکن مهر به یکی از موضوعات حاد جامعه تبدیل شده است خواستار مساعدت نظام مهندسی در رفع مشکل مسکن مهر شد.

در ادامه این نشست گفت و گو و تبادل نظر در خصوص محورهای امدادرسانی به آسیب دیدگان برف صورت گرفت و در نهایت مقرر شد در سه شهرستان عباس آباد ،تنکابن و رامسر زمین  جهت ساخت پایگاه امداد و نجات اهدا شود و سازمان نظام مهندسی بودجه جشن روز مهندس سال گذشته که 2میلیارد ریال بوده به همراه کمک های مردمی از سوی جامعه مهندسی، جهت ساخت این سه پایگاه اختصاص دهد.

 

ارسال نظرات
نظر شما:
غیرقابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۰
انتشاریافته:
نام:
ایمیل: