تعرفه خدمات مهندسی کارگاه‌های آموزشی مصوبات هیات مدیره آموزش نرم افزار جامع
اینستاگرام
آپارات
سامانه شمیم
20009584
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۹:۵۰
کد خبر: ۲۹۲۱

نایب رئیس کمیسیون نظام پیشنهادات:
ضرورت همکاری دفاتر نمایندگی و کانون های مهندسین در جلب مشارکت اعضا در ارائه پیشنهاد
نایب رئیس کمیسیون نظام پیشنهادات سازمان در جلسه هم اندیشی اعضای کمیسیون با اعضای هیأت رئیسه دفترنمایندگی و هیأت مدیره کانون مهندسین بهشهر بر ضرورت همکاری هیأت رئیسه و کانون های مهندسین در جلب مشارکت اعضا در ارائه پیشنهاد تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی نظام مهندسی ساختمان مازندران، مهندس حسین نعمتیان عضو هیأت مدیره و نایب رئیس کمیسیون نظام پیشنهادات سازمان در جلسه هم اندیشی کمیسیون با اعضای هیأت رئیسه دفترنمایندگی و هیأت مدیره کانون مهندسین بهشهر و همچنین پیشکسوتان و صاحب نظران جامعه مهندسی این شهرستان که عصر روز سه شنبه مورخ 19خرداد ماه در محل سالن اجتماعات هشت بهشت عباس آباد برگزار شد با اشاره به ماده 80 آیین نامه اجرایی قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان بیان داشت : بر اساس این ماده کمیسیون نظام پیشنهادات در دوره هیأت مدیره پنجم تشکیل شد و در هیأت مدیره ششم با برنامه ریزی منسجم و نظام مند اقدامات مناسبی صورت گرفت.

وی با بیان اینکه عدم ارائه پیشنهاد از سوی اعضای کمیسیون از ایرادات نظام نامه کمیسیون است اظهار داشت: این از مشکلات مطرح در این بخش است که باید اصلاحاتی در نظام نامه صورت گیرد.

مهندس نعمتیان گفت: پیشنهاداتی که به دبیرخانه سازمان ارسال می شود در کمیسیون بررسی و در صورت نیاز به هیأت رئیسه ،کمیسیون ها و گروه های تخصصی ارجاع می شود.

وی با با بیان اینکه در هیأت مدیره دوره ششم سعی شد تا با روشی اصولی پیشنهادات از سراسر استان جمع آوری شود گفت : به منظور تسهیل در ارائه پیشنهادات از سوی اعضا این کمیسیون مجوز خرید نرم افزار نظام پیشنهادات را از هیأت مدیره سازمان اخذ شد تا با راه اندازی این نرم افزار بتوانیم ایده ها را از طریق اتوماسیون دریافت کنیم.

مهندس نعمتیان به جلسات برگزار شده کمیسیون اشاره کرد و گفت : جلسات کمیسیون در ستاد و شهرهای مختلف استان برگزار شد و بیش از 60 پیشنهاد به دبیرخانه کمیسیون ارائه و در جلسات کمیسیون مورد بررسی قرار گرفت.

نایب رئیس کمیسیون نظام پیشنهادات با اشاره به ضرورت توزیع فرم پیشنهادات در دفاتر نمایندگی و جلب مشارکت اعضا در ارائه پیشنهادات خواستار همکاری و تعامل هیأت رئیسه دفاتر نمایندگی و هیأت مدیره کانون های مهندسین در این خصوص شد.

در  ادامه این جلسه مهندس مهدی علی پناه رئیس دفترنمایندگی بهشهر ضمن خوشامدگویی به حاضرین در جلسه به اهمیت نقش کمیسیون نظام پیشنهادات در سازمان اشاره کرد و اظهار داشت: این کمیسیون می تواند از تاثیرگذارترین کمیسیون های سازمان در رشد و تعالی سازمان باشد.

وی با بیان اینکه جامعه مهندسی استان دارای 27هزار عضو است گفت: تصمیمات و پیشنهاداتی که از بدنه جامعه مهندسی به کمیسیون ارائه می شود می تواند در ایجاد فضای آرام در سازمان و تسهیل در روند رو به جلو سازمان نقش بسزایی ایفا کند و بدین ترتیب رضایت اعضا نیز جلب شود.

مهندس یاسر رضازاده مدیر روابط عمومی نظام مهندسی ساختمان مازندران و دبیر کمیسیون نظام پیشنهادات در ادامه از راه اندازی نرم افزار نظام پیشنهادات در اواخر ماه جاری خبر داد و گفت :می توان با راه اندازی این نرم افزار از از اندیشه ها و ایده های اعضا بهره گرفت و مهندسان نقش کلیدی در هدایت سازمان می توانند داشته باشند.

مدیر روابط عمومی نظام مهندسی ساختمان بیان داشت: کمیسیون پیشنهادات به منظور بهره مندی از نظرات اعضا در شهرهای مختلف اقدام به تعیین نماینده در شهرهای مختلف کرد.

وی با بیان اینکه کاهش 35درصدی صدور پروانه ساختمان در استان و اشتغال مهندسان از چالش های سازمان است گفت: راه اندازی نرم افزار نظام پیشنهادات و دریافت نظرات اعضا می تواند راهکارهای مناسبی  جهت رفع چالش ها باشد.

مهندس یزدان پناه از مهندسان پیشکسوت شهرستان بهشهر نیز با اشاره به گستردگی سازمان از حیث تعداد اعضا کاهش بروکراسی اداری سازمان به منظور کاهش زمان پاسخگویی و تفویض اختیار بیشتر به دفاتر نمایندگی را خواستار شد.

مهندس اسلامیان رئیس سابق دفترنمایندگی بهشهر نیز بیان داشت: هیأت مدیره سازمان در مواردی که در انجام کاری تردید دارد موضوعات را از طریق وب سایت سازمان نظرسنجی کند و به دامنه نظرات بیشتری از این طریق دسترسی پیدا کند.

مهندس رستمکلایی عضو کمیسیون انتشارات سازمان و از مهندسان پیشکسوت سازمان اظهار داشت: به منظور ایجاد دلبستگی اعضا به سازمان تاسیس باشگاه مهندسان به منظور انجام فعالیت های فرهنگی و ورزشی اعضا می تواند تاثیر بسزایی در ایجاد دلبستگی سازمانی داشته باشد.

مهندس محمودی از مهندسان پیشکسوت بهشهر نیز به تشکیل کمیسیون پیشنهادات در شهرهای مختلف استان و جمع آوری نظرات و پیشنهادات اعضای هر شهر توسط این کمیسیون ها و ارجاع به کمیسیون نظام پیشنهادات سازمان تاکید داشت.

مهندس زحمتکش نیز بودجه کمیسیون به منظور ترغیب و تشویق اعضا جهت ارائه پیشنهاد اندک دانست و تقویت عامل انگیزشی به منظور ترغیب اعضا ضروری دانست.

وی در ادامه اظهار داشت: به منظور تکریم ارباب رجوع باید ارزیابی از عملکرد کارکنان سازمان از طریق نظرسنجی از مراجعه کنندگان صورت گیرد و بر اساس امتیازی که کسب می کنند مورد تشویق قرار گیرند.

مهندس حق پرست نایب رئیس دفترنمایندگی بهشهر با بیان اینکه سازو کار مناسبی تا کنون برای انتقال ایده ها به سازمان نداشتیم گفت: امیدواریم با برنامه ریزی های این کمیسیون بتوانیم ایده ها را جمع آوری و عملیاتی کنیم.

وی در ادامه خواستار نظرسنجی اعضا در رابطه با عملکرد سازمان شد.

مهندس اسکندری نایب رئیس کانون مهندسین بهشهر اظهار داشت: باتوجه به ضرورت بهره گیری از رشته ها و تخصص هایی غیر از رشته های ساختمانی تشکیل کمیسیون فرا رشته ای در سازمان نظام مهندسی به منظور تشکیل اتاق فکر هیات مدیره در بخش های جدید امری ضروری است.

مهندس یوسفی مسئول مالی دفترنمایندگی بهشهر ، طرح مسکن مهندسین با مشارکت اعضا   ، ایجاد صندوق بازنشستگان و آموزش مهندسان در بخش های تئوری و عملی را پیشنهاد کرد.

در پایان جلسه مقرر شد فرم پیشنهاد در میان مهندسان عضو دفترنمایندگی بهشهر توزیع و نظرات به صورت مکتوب جمع آوری و به کمیسیون پیشنهادات سازمان ارسال شود./

 

 

 

 

 

 

 

ارسال نظرات
نظر شما:
غیرقابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۰
انتشاریافته:
نام:
ایمیل: